Login
Register
startmenuen

Top 10 kosmetik uden hvilke stjernerne kan ikke leve

1. fugtighedscreme
Det er sædvanlige kit berømtheder. De fleste stjerner er forelsket i mærket Crème de la Mer, som siges at trodse naturlovene og faktisk forynger huden. Vil du have noget lignende? Nå, kan du finde en fugtighedscreme uden parabener, baseret på marine ekstrakter og apoteker og plafaruri. Hvad er hemmeligheden? Forvarm lidt fløde i hænderne før at anvende det på ansigt og hals.

2. Lip Gloss gennemsigtig
Så mærkeligt som det ser ud, foretrækker Maybelline stjerner, som koster $ 8, omtrent 30 lei. Jennifer Aniston er en stor fan af dette produkt. Hvorfor bruge et sådant produkt? Fordi det er diskret og kan fuldføre en dag eller makeup kan anvendes over en læbestift i en nuance stærkere til at give ham mere glans.

3. Blyant blåt øje
Uanset om du ønsker en dramatisk eller et retro makeup, øjne creoinul stjerner bruge til at sætte deres øjne ud. En stjerne, der er Lily Allen bruger det hele tiden. De fleste vælger Lancome, men du kan finde en kvalitet og en mere tilgængelig brand.

4. Mascara
Igen er stjernerne vælger Maybelline. For en afslappet dag makeup, lidt mascara og lidt blush er alt det behov for en stjerne, og du kan gøre det samme. Også aften makeup, mascara for volumen tilbyder en spektakulær aspekt af gener.

5. Øjenbryn Kit
En lille øjenbryn kit indeholder skygge for spancene og en blyant. Det er nyttigt at fremhæve dine øjenbryn, ligesom Avril Lavigne, eller at rette dem, når de vokser. Celebrity ikke mangler, så prøv at få dig i besiddelse af en.

6. Night Cream
Stjerner vælger Guerlain, fordi det har regenerative egenskaber, men du kan finde en så god i apoteker og specialbutikker til en overkommelig pris. Alt du behøver at vide er som nat creme bør vælges afhængigt af hudtype. Freida Pinto og gør det.

7. Powder Foundation
Hvis du vil have en upåklagelig look, der er Catherine Zeta-Jones, du har brug for et mineral pulver fundament. Det vil give dig et kig lys og naturlig. Bare Escentuals Bare stjerner vælger Mineral Foundation, men naturligvis finde og billigere produkter og kvalitet. Hemmeligheden er på plads! Foundation pulver, der skal spredes meget brønd med en speciel børste.

8. Blush
Alle berømtheder bruger blush til at få en frisk og skinnende. Michelle Williams er en fan af mærket Nars Blush. Sådan Find en rødme så god, men billigere? Påfør en lille rødme på hånden og se, hvordan det tilpasser sig din hud. En kvalitet blush ser naturligt på huden. Hvis ser mel, kigge efter noget andet.

9. Serum antielectrizare
Hvis du ønsker en disciplineret og skinnende hår, der er Reese Witherspoon, så er du nødt dette produkt. Hun bruger Frieda Frizz-Ease Serum John, men det indenlandske marked vil finde en masse af dem sera overkommelige. Du skal bare finde den rigtige for dig.

10. Naturlig olie anti-strækmærker
Gwyneth Paltrow er en stor fan af dette produkt. Hun bruger en olie kaldet bio-Earth Mama Angel Baby økologisk Stretch Oil. Hvis du er, og du er på udkig efter billige alternativer og økologisk, når du kan købe fra Plafar grapefrugt olie eller jojobaolie.

yderligere