Login
Register
startmenuen

Kraftfulde missiler tennisketsjere eller forbedre dit spil

Som navnet antyder, de er primært fokuseret på kapacitet. Disse modeller har en større hoved størrelse (107-135 sq. Tommer), den udvidede størrelse (27-29 inches), let (226-269) og balancen flyttes til den side af hovedet for en tilstrækkelig koncentration af vægt i "chok". De er beregnet til spillere med twist kort og blød, der ønsker at få mere magt.

Racquet Club
De er som regel milde (269-311 g) blev en gennemsnitlig stigning i hoved størrelse (95-102 m². Tommer), er afbalanceret, så tyngdepunktet lidt off center, og en øget længde (27.5- 28 inches).

De har en høj gennemsnitlig eller lav gennemsnitlig effekt og er bedst egnet til mellemstore prodvinutovo omgang tennis, som tilbyder bedre manøvredygtighed.

Ketsjere med en høj grad af kontrol eller play tennisketsjere
Disse modeller bruges af professionelle spillere og tennisspillere af klubben, med en høj grad af leg. De er tunge (325-368 g), har en kantsten fleksibel, har en reduceret hovedstørrelse (8598 sq. Inch), balancen forskudt mod håndtaget for at øge manøvredygtighed, længden af ​​en standard eller forstærket. Som resultat får vi en lav-drevne missil designet til tennisspillere, der foretrækker en model med mere kontrol.

Således har udvælgelsen af ​​tennisketsjere ikke tænke noget meget svært nu. Vi fortæller jer nu nogle få regler, du behøver at vide for at vælge den rigtige tennisketsjer.

- Ketsjere med en stiv til at dæmpe de professionelle, fordi når bolden misser centrum, de er flere håndled og albue skader

- Ketsjere med en stiv flange tillader at foretage kraftige slag
- Missiler tungere bidrage til at øge kraft indvirkning
- store raketter har tungere hoved, nemlig høj "stedet af betydning"
- Missiler bedre standset med tungere vibrationer
- Ketsjere med større hoveder give mere boldhastighed
- De fleste strenge er brudt på modeller med en forstørret hoved
- Ketsjere med større hoveder har en "anslagspunktet" mere
- Ketsjere med større hoveder er bedre slukket med vibration
- Længere ketsjere slagkraft stiger
- Missiler længere, mindre manøvredygtige end standard længde model

Så det vigtigste, når du vælger en tennisketsjer for - er at beslutte, om den måde spillet du har tendens (offensiv eller forsvar), og, selvfølgelig, hvor alvorligt du spille tennis. Men du vil være i stand til at forstå, men kun med erfaringer, der vil komme til dig fra træning til træning, så for begyndere er det bedst at hente en tennisketsjer er lettere og billigere, da sikkerhed kan passere de tidlige tilbageslag, men det er altid værd at huske, at den, der mister, bliver han en uvurderlig erfaring og vigtigst - træffe de rigtige konklusioner! Vi håber, at vi har hjulpet - får den nødvendige rådgivning og nu er spørgsmålet - "Hvordan man vælger en ketcher" Du vil ikke længere pine. Men hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via telefon eller e-mail noteret på webstedet.

yderligere