Login
Register
startmenuen

Aircondition, hvilket er bedre for din lejlighed?

Erhvervelse og installation af klimaanlæg Mobile til store arealer er uønsket, og alle ved, at det har en lille kapacitet af kompressoren og det bare ikke klare den afkølede luft i det. Ud over mange fordele, mobilenheder har ulemper, hvoraf den ene er støj. Selvfølgelig inden for rimelighedens grænser, men stadig.

Aircondition, hvilket er bedre for lejligheden, er det umuligt at svare entydigt, er der ingen generisk udgave, da det er nødvendigt at tage hensyn til de økonomiske muligheder, funktionelle gulvplads og andre faktorer. Så før du køber, du har brug for at undersøge alle de forslag, de fordele og ulemper ved hvert system.

Hvordan at vælge den aircondition til lejligheden?

Når du vælger en kølende kilde til den første ting, at folk er interesseret i - hvor meget det koster at installere aircondition. Alt dette er forståeligt, fordi vi alle ønsker at beregne de samlede omkostninger af budgettet planen, men glem ikke om magt enheden.

For at forstå, hvad det skulle være nødvendigt at gøre følgende beregning: opdele optagelser af beboelsesrum 10, den resulterende tal og angiver den nødvendige kapacitet. Korrekt valg af klimaanlæg afhænger ikke kun af den magt, men også på den termiske isolering, vindue stater, antallet af etager i lejligheden. Så før du beslutter dig, bør konsultere en specialist. Forkert valg af enheden kan forårsage spild af penge spildt.

yderligere