Login
Register
startmenuen

Indikatorerne for den rigtige pude

I form af puder kan opdeles i klassisk og ortopædisk. Klassiske modeller kender en kvadratisk eller rektangulær form med en længde på 40 til 80 cm og en bredde på 30 til 50 cm. For nylig aktiv strøelse marked for os som puder eller ruller med særlige fordybninger for hovedet vinder usædvanligt.
Dette er den ortopædiske puder, som sammen med den tilsvarende madras rygsøjlen under søvn kan bo lige, og halshvirvelsøjlen til fuldt ud at slappe af og have en god resten af ​​natten. anatomisk kaldes med en særlig åbning for hovedet og midten af ​​de små ruller på siderne af ortopædiske puder. Den øverste ryg på en pude bliver nødvendig hvile og strække.

Egenskaber af naturlige fyldstoffer

Som naturfyld til puder brug af miljøvenlige naturlige materialer, der har mange gavnlige egenskaber, men på samme tid, kræver særlig pleje og ofte forårsage allergiske reaktioner.

    Puder fyldt med dun og fjer

"Peter Plys-Pen" - en traditionel fyldstof reserver pålidelig varme og fugt absorberende. For at udfylde især udtynding puder lys varm podpushek vandfugle brug - gås eller svane. Den højere procentdel af en fnug pad, jo dyrere er. Således det optimale forhold mellem stiften fnug rent individuelle: stivhed pude fastgjort pen og blød - Plys. Ikke egnet Down Feather mulighed for allergikere, fordi aktivt prolifererende på stiften, behandlet specielt dårligt, husstøvmider, deres ekskrementer er en kraftfuld allergen. Derudover skal på grund af den høje hygroskopicitet mindst en gang om året af dun-dunpuder tørres under alle omstændigheder i solen, og fem år senere en pude er generelt ønskeligt at erstatte den nye.

yderligere