Login
Register
startmenuen

Hvordan man vælger en hat: rådgivning til kvinder, der ønsker at vælge en perfekt hat for sig selv

1. Når du vælger en hat, så husk at det skal være i harmoni med formen af ​​ansigtet og omridset af hovedet. Det vil sige, en kvinde med en lean ansigt, er det foretrukket at vælge en hat med brede margener og et fladt hoved. Hvis ansigtet er mere komplet, kan du vælge en hat med løst bøjede top marginer.

2. Desuden bør hatten vælges med fokus på sin højde og fuldstændigheden af ​​figuren - en høj kvinde bør ikke vælge en hat uden markerne, kan en god mulighed for hende være en bred og flad hat. En lille kvinde kan vælge en hat med en høj krone. Generelt bør en miniature kvinde ikke vælge en hat, det område, som er bredere end bredden af ​​hendes skuldre, ellers vil det se ud som en svamp. Samtidig kan en fuld kvinde med en vækst ikke under gennemsnittet sikkert vælge en hat med brede marginer.

3. Enhver hat, uanset hvad du vælger, bør, som det var, supplere dine ansigtstræk, og ikke forværre dem. Derfor, i den første, tur, forsøger på en hat, omhyggeligt se på dig selv i spejlet.

4. Glem ikke, at du vil bære en hat med nogle bestemte ydre beklædning, derfor når du vælger en hat, så glem ikke om sin harmoniske kombination med dit tøj, så er du nødt til at prøve på en hat med de ting, som du vil tag det på.

5. farvekombination af en hat, tøj og andet tilbehør er også vigtig. For eksempel vil en hat, halstørklæde og handsker af en nuance passer perfekt. Om at vælge en hat i tonen i din frakke eller omvendt, for at spille i modsætning - det er et rent individuelt anliggende, det er op til dig. Begge muligheder er fuldstændig tilladt.

6. Hvordan til at vælge en hat i størrelse? Vær opmærksom på, at hatten skal sidde stramt på hovedet, ikke glider. Bredden af ​​kronen bør ikke være bredere end i ansigtet, og kronen af ​​kronen skal hvile på toppen af ​​stammen.

7. Det vigtigste råd - en hat, i første omgang, skal lide dig. Så vil du bære det med glæde og stolthed hævet hoved.

yderligere