Login
Register
startmenuen

Ideel loft

som et tæppe til at vælge odeyaloPuhovoe lys, absorberer og åndbar fugt. Men fugtig loft med ned fyldt hurtigt og en kilde til allergiske reaktioner kan skyldes i dynen husstøvmider kan få, affaldsprodukter er og skadeligt for raske mennesker, men også for dem, der lider af allergi, de er farlige. Derfor, for de dyner behov for særlig pleje: renseri og ventilation. Tør rengøring sker produkter i specialiserede renserier der rengør ned fjer.

Den sjældne og kostbare og dyre fnug - fra Ejderen andedun - det sværeste, gåsen - en varm og blød. Kvalitet dyne afhænger også af metoden til quiltning - pålidelige tæpper, quiltet "firkantede" end den ene syede parallelle "rækker". Med den rette pleje dyne du tjener - 15-20 år.

Loft perfekt absorberer fugt, og det forsvinder hurtigt. Sådanne tæppe og lindrer muskelspændinger hjælper til at slappe af. Ulempen er, at hår kan forårsage allergi og kan være vanskeligt at møl og mider. skal holde en belægning for at afvise sammen med midler Molen. Nogle tæpper kan vaskes. Med hensyn til om det er muligt at vaske covers og hvordan man kommunikerer den særlig etiket på etiketten. Med den rette pleje og opbevaring er et tæppe rundt i 15 år.

Lofter er enten syet eller plaid. Quilts - meget varmere, så det er bedst egnet til dvale, letvægts tæpper er en stor sommer mulighed.

Som regel får uld tæpper (Merino), kamel uld.

yderligere