Login
Register
startmenuen

Tips til at vælge pengeskabe

Selvom huset eller lejligheden er udstyret med de bedste og mest pålidelige låse hoveddøren, opbevaring af dokumenter, værdipapirer eller penge fremtrædende ikke det værd. For at gøre dette, er det sikkert at levere fremragende beskyttelse for alt indhold. For at træffe det rigtige valg, når de køber en sikker, skal du først beslutte, hvad der vil blive gemt. Dette er vigtigt, fordi den type indhold bestemmes sikker. For eksempel, for at lagre personlige dokumenter og familie fotoalbum egnet brandsikker sikker og penge og værdigenstande er tilbage i tyveriet.
sikker til brug i hjemmet, er det nødvendigt at tage hensyn til de forskellige nuancer. Så der skal ikke kun pålidelige, men ikke ødelægge det indre af lokalerne, og det er bedre, hvis den sikkert er normalt mest mærkbar. Når du vælger et behov for at tage hensyn til de særlige kendetegn ved de lokaler, som vil blive placeret i et sikkert, samt størrelsen af ​​det sikkert at finde ud af, hvilken type placering, og hvor mange ting, du ønsker at sætte ind i det. Det er også vigtigt på forhånd at bestemme der i stigende grad truet af ejendom - indbrud eller brand, og afhænger af den for at vælge et sikkert med en vis klasse vzlomo- eller brand. Den skal også tage hensyn til, hvilken type lås fabrikantens navn, certifikater og garantier. №1. klasse indbrud

Pengeskabe tyveri er opdelt i 12 klasser: jo højere niveau, jo sværere bliver det at åbne pengeskabet. Desuden har nogle modeller, markere "0" eller "H0", hvilket betyder, at der kan anvendes en lille revnedannelse modstand og for eksempel at redde værdigenstande fra de skadelige virkninger af brand.

sikker produktion hus 2B af pengeskabe med en høj grad af beskyttelse mod hacking anvendelse af en stærk stålplade med en tykkelse på ca. 3 mm, kan mønstret omfatte flere sådanne plader, rummet mellem dem fyldes med beton. Også sikrere magt påvirker type lås, kodet, elektronisk, levende nøgle. For at opnå maksimal beskyttelse, sikkert at bruge mindst to forskellige typer låse.

Med hensyn til klasse dokumentation, så til brug i hjemmet sikkert nok tredje klasse. Hvis du har brug for at opbevare vigtige dokumenter og store summer af penge, er det bedre at være opmærksom på den fjerde klasse, og opbevaring af smykker til at vælge sikker klasse 5, som kun er til dette formål og er beregnet til. Hvis indholdet af den sikkert har en meget høj pris, den bedste kvalitet er 6 indbrud. №2. brand

Afhængig af graden af ​​brandmodstandsevne sikker er også delt ind i 12 klasser. At gøre produktet mest modstandsdygtige over for brand, producenter anvender stål væg med en varmeisolator og forseglinger. Ud over de stadigt nye løsninger, der giver indhold til at maksimere beskyttelsen af ​​sikker.

sikker boliger tre klasser af brand bestemmes under test, afhængigt af antallet af minutter til at holde sikker i en brand. Typiske intervaller indeks på 60 til 120 minutter. Valg brug for en model, der passer bedst til dine behov.

yderligere