Login
Register
startmenuen

De vigtigste regler for at vælge kvalitet vinduesviskere til biler

Efter udskiftning af sommer hjul med vinter dem, den anden ting føreren skal gøre, når forberede bilen til vinteren er at tage sig af vinduesviskerne. Hvis de gør dårligt med deres funktion, er der behov en presserende erstatning. Ellers kan dårlig sigtbarhed i sneen føre til en ulykke. Men hvordan man ikke skal fare vild i den enorme sortiment, der tilbydes af markedet?

UDSEENDE

Kvalitet vinduesviskere bør have en ensartet konsistens og farve af båndet, skal knivene være uden scoring og grater og lavet af elastisk gummi.

Valg vinduesviskere, flytte dem i forskellige retninger - det er vigtigt, at der ikke er nogen stærk leg. Elastikken skal være godt fastgjort til legemet og bør ikke adskilt.

DETALJER

Viskerblade typer for den samme model kan variere

Når du køber viceværter, du skal tage hensyn til, at de dele af samme størrelse er produceret i forskellige udgaver af den type fastgørelse (samme model af biler af forskellige års produktion kan variere i type vinduesvisker): krog, bajonet, side pin, knap, øverste lås og side Clamp. Det er bedst at fjerne den gamle del, før de køber en pedel og sammenligne det med, hvad der sælges i butikken eller købe en adapter (50 UAH).

Længde: størrelsen af ​​rengøringsassistenter kan let øget

Oftest bilen har to vinduesviskerne, men nogle gange kan de være tre eller kun én. Alle af dem kan variere i længde. For eksempel på førersiden - 500 mm, passageren - 450 mm, og bagruden - 300 mm.

Hvis du køber viceværter i markedet, kan du eksperimentere lidt (sælgerne ofte enige), og vælg en lidt længere visker at øge rengøringen område - det vigtigste er, at de ikke klamrer sig til hinanden.

yderligere