Login
Register
startmenuen

Læder shorts: lære at se elegant

 

Læder bukser, lære at kigge efter shorts -. En Guds gave for ægte mode, men i dag, desværre, ikke alle kvinder vover at bære sådan et element luksus garderobe Dette skyldes uvidenhed om, hvad læder shorts vil bland godt .

For at starte, skal du vælge den rigtige model shorts. Læder shorts bør ikke være for kort, således at en sådan mulighed bør straks holde op. Den bedste løsning ville være en model til midt på låret, men også kan du altid vælge de udvidede versioner. Dette gælder især for high fashion.

bleg hud shorts bør ikke være stram. Vælg en model, der vil være godt omgivet kroppen, men ikke hurtigt. Til dagligdags kits mødes store læder shorts, men den valgte model bør ikke stå på kroppen.

Fra farveskema er bedst at vælge sort, som vil tillade dig at tage ham nogle farve nemt. Hvis sort synes kedeligt for dig at træffe et valg til fordel for modeller grå, beige eller mørk brun. Valg lyse shorts, så husk, at denne mulighed vil være visuelt fuld og alt for lyse farver kan gøre opkalds billede og absurd.

Læder shorts kan bæres med strømpebukser eller nuancer plast krop røg. Herfra kan du indtaste boot sko eller sko med elektricitet. En god ridning her er en skjorte eller krave. Når du vælger tøj forsøge at mindske overkroppen model, shorts er synlige. Det kan være en bred vifte af læder jakker, korte jakker og jakker.

Læder shorts, kan du altid vælge at strikke uden frygt for ruin billedet. Bløde bluse shorts vil gøre uhøflig delikat og feminin. En simpel solid t-shirt farve vil være den bedste form for shorts du lægger på toppen af ​​en kort asymmetrisk trøje, jakke eller bolero kort flettet pasform. Det kan omfatte tilbehør såsom handsker og bandager. Den vigtigste ting, strikker perfekt harmoni.

En god ledsager til læder shorts kan være denim beklædningsgenstand. Du er velkommen til at fuldende billedet af denim skjorter, veste og jakker, og forsøge at reducere ballerina sko, sneakers eller støvler med en bredere top.

læder jakker og cardigans kan også være en del af et kit med shorts. Det anbefales at se tætsluttende jakke. Til at foretage sådanne bemærkninger skal tages dagligt hud udtynding overflod af tekstil jakker, lange skjorter, lommetørklæder, silke eller lys volumen tønde.

Det er interessant at se med læder shorts og sæt i militær stil. For at gøre dette, afhente skjorte, khaki shorts, solbriller og militær-stil støvler med snøring platform.

yderligere