Login
Register
startmenuen

En meget god måde at slå den kjole og grøn

Denne farvekombination ser frisk og afslappet. Her passer til forskellige nuancer af grønt, hvilket igen gør det muligt at vise fantasi i forberedelsen sæt mode. For eksempel kan du dekorere med sennep kjole flagrende chiffon grønne kobling, perler og fælg. Ikke mindre interessant at se og kjole, som bæres over kjolen grøn vest eller jakke.

Sennep og kaffe - en anden trendy kombination. Cardigan eller Stjal skygge kaffe kompetent vinder en behagelig skygge af kjolen, som gør billedet mere elegant og charmerende. kaffe chokolade skygge kan erstattes, hvis det ønskes. Se til advokat sennep korte kjoler, chokolade tynde stropper, tasker og sharfika sådanne farver.

For spektakulære faciliteter egnet kombination af sennep med rød eller bordeaux. Dæmpede toner af rød parret med sennep kjole fylde billedet med lyse farver og ædel atmosfære. Vær ikke bange for at afhente tøj i rødt design. Alle typer af frakker og kapper vil tage sig godt samspil med denne kjole farver.

Leopard print - en anden farve følgesvend, ideel til sennep. Vælg leopard pandebånd, tørklæder, bælter, sko og tasker med leopard accenter. Fashion elskere der ikke er bange for at gøre opmærksom på tøjet kan være tilrådeligt at vælge den kjole af leopard regnfrakke eller overfrakke. Men i dette tilfælde, bør kjolen i sig selv være en kort pause.

yderligere