Login
Register
startmenuen

Daikin minder 840.000 klimaanlæg og luftrenser enheder på grund af brandfare

Osaka - Daikin Industries Ltd. sagde, at det tilbagekalder 840.000 af sine klimaanlæg og luftrensere til at fastsætte fejl, der kan forårsage dem til at udsende røg og bryde i brand.

Femten sådanne hændelser er blevet rapporteret, herunder flere hvor vægge og lofter blev brændt. Ingen skader blev rapporteret, sagde Daikin embedsmænd.

Brandene var forårsaget af kortslutninger i elektroniske dele af produkternes ventilatormotorer. Et design fejl af et selskab, der leverer motorerne til Daikin betyder de elektroniske dele er tilbøjelige til at revne, de embedsmænd sagde fredag.

Med forbehold for foranstaltningen er 138 klimaanlægget modeller, der fremstilles i perioden september 2006 til August 2010, og 42 luftrenser modeller lavet i perioden september 2006 til april 2011.

Daikin sagde, at det vil indsamle og reparere produkter gratis, hvilket forventes at koste Osaka-baserede selskab omkring 2000000000 ¥. Daikin vil bestille hele beløbet som en driftsudgift for den finanspolitiske første halvår, der sluttede i september, ifølge embedsmænd.

yderligere