Login
Register
startmenuen

Bikini Styles til en lige form

Hvis du har lige hofter, betyder det ikke, at du ikke kan bære en bikini. Hos kvinder med en lige type figur er hofterne, taljen og brystet omtrent samme bredde, men du kan give den drengede silhuet feminin rundhed til det korrekt udvalgte badedragt.

Med flæser

Flirtende dikkedarer på badebukserne giver visuelt størstedelen af ​​denne del af figuren. Vælg en bikini i hipster stil, med svømningstunker trimmet med flæser langs topkanten, så sportsfiguret finder de nødvendige bøjninger. Og hvis du også opfanger en bodice i stil med et band med korrigerende faner og et stort tryk, bliver et lille bryst også visuelt større.

Med et nederdel i stil med peplum

Med folder i bunden af ​​bikini, vil hofterne blive bredere. Vælg smeltinger med et nederdel i stil med peplum, nedstigende ikke mere end 7-10 cm under svømningstunterne. Den flirtende bund af bikini er kombineret med en trekantet bodice med kopper til visuel brystforstørrelse.

Med plettering

Bikini fra plettet stof i polka dots er et umiskendeligt valg. Skladochki og pleating på svømmeklærne skaber illusionen af ​​feminine kurver på en lige figur. Skladochki og ruche på bodice føjer brystvolumen og bøjning, tiltrækker øjet og giver smukke proportioner til højre hofter og tynde ben.

Strenge og vandrette striber

Visuel bøjning i hofterne vil tilføje smeltning med sidestreng og vandrette strimler. Slips på hofterne øger visuelt de smalle hofter, og med vandrette striber får en lige figur en feminin silhuet.

Efter at have hentet bunden af ​​en bikini, er det nødvendigt at afbalancere sin lomme med skulderstropper bundet gennem halsen og kopper til brystforstørrelse. Men hvis du har brede skuldre, skal bodys bodice ikke være for tynd, med dem vil skuldrene blive endnu bredere.

yderligere