Login
Register
startmenuen

Lyssignal - en indikator for retningen af ​​vores

elektriske blinklys blev indført i Europa som standardudstyr kun i 60'erne i sidste århundrede. Tidligere skyklapper skinnede mekaniske følere fastgjort til de øvre ender af de forreste sidedøre. så er det ikke overraskende, at bilister har tendens til at bruge blinklys kun modvilligt slå dem til, selv om det var allerede obligatorisk i tilfælde af ændring af retning. Til dato er blinklys anbragt sideværts til niveauet af fenderen, som er indarbejdet i huset af lygten.

Ifølge lovkrav, skal indikatoren være gul og hastigheden af ​​flash bør være omkring 90 blink i minuttet. Fra et rent teknisk synspunkt er indikatoren sædvanligvis forbundet til blinklys relæ, som kan erstattes af en elektronisk indretning i kombination med styreenheden. Desuden er havariblinket tændt, hvilket eliminerer brug af yderligere lygter. Som for afbrydelser for dens gennemførelse i løbet af de år, de har været brugt forskellige metoder.

De forreste blinklygter kan være

I begyndelsen af ​​forbindelsen ved hjælp af en simpel ledning, mens blinkende lys selv er omgivet af en bimetal strimmel. Senere blev det besluttet at flytte til spiral af glødepærer ændret i længden, for at ændre modstanden i materialet for at forårsage at blinke. I nogle tilfælde, en kombination af elektroniske og pneumatiske styringer. I dag, selv om meget effektiv, softwarebaseret form for kontrol er ikke så udbredt. Den lysglimt på instrumentbrættet er lavet samtidig med blinkende lys. hvis du blinker hurtigere og producere mere hyppige lyde referere Men signal pære er beskadiget. Således ikke chaufføren ikke, hvad den rigtige pære inden for én indikator skal udskiftes.

Det udskiftning sker let, fordi der er fri adgang fra forsiden og bagsiden. De forreste blinklygter kan tilgås fra lande bevæger respektive dæksler. I bagagerummet, i stedet, blot løfte den side tæppe. På grund af det faktum, at pærerne er nemme at skrue, kan hele operationen udføres på få minutter. I vores online shop finder du alle de nødvendige reservedele (f.eks fleksibel disk, puls generator, luftslange, brændstofpumpe, kobling kabel, osv) for de fleste bilmærker.

yderligere