Login
Register
startmenuen

Styresystemer af vores butik

En bil kan generere to slags øjeblikke. Den første, transmitteres fra krumtapakslen, er det nødvendigt for den bevægelse, mens den anden, der genereres af styreapparatet tillader styring af hjulene under kørsel. Begge transmitteres til periferien, dvs. hjulene. Hvis køretøjet er udstyret med en manuel transmission, er omdrejningshastigheden RPM overføres via koblingen. Det giver mulighed for optimal hastighed. I forhold til styremekanismen, den er ansvarlig for transmission af bevægelserne af rattet til hjulene for at sikre, at køretøjet kan styres under kørsel.

I moderne biler er det støttes af et styreapparat, der letter håndteringen. Forakslen er forsynet med et gear-formet tandstang, som overfører netop enhver styrebevægelsen. Desuden er styremekanismen forbundet med koblingsstangen og en dæmpende funktion kan derfor antage. Af denne grund, kan bilen også nemt ved meget høje hastigheder (på hjulene overfører pludselige bevægelser ikke umiddelbart) kontrolleres. Takket være koblingen stang, optagelserne og årsagen til uregelmæssigheder i vejen fremstød ikke har en direkte indvirkning på rattet. Disse forstyrrelser ikke direkte relateret til enten positionen af ​​hjulene. Selv om der er flere alternative mekanismer, er stativet stadig bruges i dag i de fleste tilfælde, fordi det altid har vist sig meget stabil til at bære robust og praktisk talt immun.

Tak også til indførelsen af ​​servostyring, den negative indvirkning på de foråret støddæmpere og dæmpning medier blev drastisk reduceret. Levetiden for den styrende enhed kan ikke overstige 200.000 km. For at holde det i god stand, er det tilrådeligt at regelmæssigt kontrollere tilstanden af ​​blæren, som er der for at blive fundet. Uanset mærke du er interesseret, vi er stykker af fremragende kvalitet dele fundet (f.eks kondensator, brændstofpumpe, kobling trykplade, ventilator, tågelygter, etc.) til en meget rimelig pris.

yderligere