Login
Register
startmenuen

En defekt vandpumpe kan også forårsage den umiddelbare stop af motoren

Som et væsentligt element vandet kølesystem, vandpumpen er nødvendigt for en korrekt drift af køretøjet. Vandpumpen er stand til at holde den aktive kølemiddelkredsløb i det tilfælde, hvor olien er i standset tilstand. Når forbrændingskammeret overophedes, motorolie er ikke længere i stand til at smøre stemplerne og dermed begynder vandet at koge, førte tvungen passage af stemplet og sammenlægning af cylindervæggene. I en sådan sammenhæng, et par minutter nok til total fiasko af motoren.

Da vandpumpen drives samtidig med motoren, er det ikke overraskende, at hans magt er overdraget til krumtapakslen. Transmissionen kan være ved hjælp af en kilerem, fortandet eller poly-V. Når motoren er slukket, stopper det vandpumpen fordi driften ikke længere er nødvendig (men det modsatte er ugyldigt). Denne korrelation indikerer, at udførelsen af ​​vandpumpen i et proportionalt forhold med udøvelsen af ​​motoren. Mere til rotation af motorens hastighed øges, jo højere arbejdsbyrde vandpumpen. Rækken af ​​vandpumpen output sendes afhængigt af drejningsmomentet til det ved hjælp af båndet. Dette er ikke længere gyldig, hvis motoreffekten øges på et senere tidspunkt, for eksempel ved hjælp af en turbolader. I dette tilfælde har vi at vandpumpen er mere kraftfuld. Normalt livet for en standard pumpe er ca. 150.000 km lange rute. Dens vedligeholdelse sker uundgåeligt påvirke de respektive tætninger i udvinding af pumpen til at ødelægge.

Under alle omstændigheder er fejlen næsten straks rapporteret af kølevandet temperaturføler, som en betydelig forøgelse af driftstemperaturen af ​​motoren. Hvis vandtab er dramatisk, øjeblikkelig udskiftning af pumpen er uundgåelig. I vores online shop finder du alle de nødvendige reservedele (f.eks vinduer, parkeringsbremse kabel, puls generator, luft kompressor, fendere, osv) for de fleste bilmærker.

yderligere