Login
Register
startmenuen

Mommy Jeans: Hvad er det og hvordan man skal bære dem

Formløs denim med høj talje - Mommy jeans svært at forelske sig ved første øjekast. Men hvis man ser nærmere, kan de se dine yndlings ting i skabet!

Native for hver mode og alle dine yndlingsstrammede jeans hurtigt falmer ind i baggrunden. Tag dit æressted i kvindens omklædningsrum komfortabelt "Mommy" klar til at vinde popularitet i dag. Denne model er lige fra 90'erne: stilen, og navnet siger om stilen i det forrige århundrede. Gratis og nem, høj talje - "Mum" jeans har allerede tjent anerkendelsen af ​​verdensmode redaktører og stjerner krønike historier.

Se også - Nye 90 Fashion Returns

Hvordan bære jeans MOM?

Konceptet er simpelt: det vigtigste - det deler ikke håret i to. Nemlig ikke overbuilt bue lag og bulging. Det første skridt er at tage et eksempel fra de berømte billeder fra fortiden. For eksempel, med en uforlignelig stil, Marilyn Monroe, der elskede at bære disse jeans med en hvid skjorte indpakket i dem.
Inspireret af stilen i 1990'erne og spioneret på nogle interessante ideer om, hvad man skal bære med jeans, mor, vil hun vide, at alle "Friends" -serien, heltinden, der elsker denne så populære model. Husk toppen af ​​høsten, sokker i obtyag, skjorter og jakker og frakker frie eller hankønnede.
Marilyn Monroe i jeans

At passe til moder-jeans?

EPC-taljen forlænger visuelt benet og det oprejste ben fra lårets skjulte figurfejl - dette mønster er næsten alt. Ejere af en tynd talje vil selvfølgelig være særligt tilfredse, men piger med "Mama Jeans" vil også blive spændte. Det vigtigste - tager med rette hele billedet og skaber den rette form af din silhuet.

yderligere