Login
Register
startmenuen

Kvalitetsklær til mænd, de mærker altid bedst

 Dette er noget af et visitkort. I dag er kostumer relevante for ansøgningen på forskellige områder, de er efterspurgte, og de skaber et bestemt billede. Sasual er et mærke, der belyser succes, stil, originalitet.
Den vigtigste lov ved valg af kvalitetsdragt er et udvalg af figuren. For at vælge en virkelig høj kvalitet og ekstraordinær type kostume, skal du kontakte de samme prestigefyldte butikker. Kun hvis du har et sortiment, en kvalificeret rådgiver, kan du finde det du har brug for, noget der skelner dig som person.

Det er nødvendigt at fokusere primært på valg af skygger, farve. Hvis du planlægger at være omgivet af embedsmænd, så har du brug for en moderat farvepakke. Dragter af grå farve, som bruges i hverdagen, bæres dagligt - de er mere praktiske. Også helt universelle farver er mørkegrå og mørkeblå toner.

Så når du prøver en dragt, skal du starte med en jakke. Fokus på ryg og skuldre - du bør føle, at jakken ikke blander dine bevægelser eller omvendt.

Den såkaldte "skulderrem" samt kraven bør forsigtigt omslutte din krop. Hvis jakken er god for dig i skuldrene, men du kan ikke rette lukningsknappen - skynd dig ikke at måle mere af størrelsen. Det er nok at bede dragter af anden overflod og vækst. En anden mulighed er at bestille hvad du vil sy.

yderligere